UMEÅ

Industrivägen 4

På industrivägen 4 har vi industrilokal på 870 m2 ledig. Lokalen är fyrkantig i utformningen. Ljust kontorsutrymme mot Industrivägen. Finns Industriport som gör det lätt att lasta av och på till den stora lokalen.
Lokalen ligger på markplan. Takhöjden i industridelen är 6 m2. Lokalen är 870 m2 Industrilokalen utgör ca 750 m2 och kontorsdelen ca 120 m2

Till intresseanmälan
KARTA

Industrivägen 8

Kontor i storleken: 2 st kontor på 11 m2 , 1 st kontor på 10 m2
Allmänna utrymmena består av ett kök, konferensrum och fikahörna.
Vi sköter all service utanför de hyrda kontoren.

Till intresseanmälan
KARTA

Industrivägen 10

Ljus och fräsch lokal på 200 kvm som ligger på källarvåning.
Finns tillgång till lasthiss på insidan för att lätt kunna forsla upp och ned saker till lokalen.
I lokalen finns det verkstadsdel, kontor, kök och toalett.

Till intresseanmälan
KARTA

Industrivägen 12

Unik industrifastighet med stora möjligheter med bästa läge på Västerslätt (Umeås största industriområde). Finns möjlighet för tillbyggnad för entré och parkering mot Spårvägen (mittemot Gärdin & Persson). Lokalen är just nu bara höglager men går att bygga om till kontor/lager eller butik. Takhöjd från 5.2m till 6m.

Våningsplan 1 av 1
Planlösning. Lokalen är fyrkantig i utformningen. Marken bakom huset är förvärvad så det finns stora möjligheter att utveckla fastigheten/lokalen
LÄS MER OM LOKALEN HÄR

Till intresseanmälan
KARTA

ÖRNSKÖLDSVIK

Strandgatan 7, Centralt Örnsköldsvik

Fin kontorslokal i den centralt belägna fastigheten Esplanaden.

2 kontorslokaler i väldigt bra skick på 189 och 203 kvm, lokalerna ligger bredvid varandra så de går att bygga ihop. En trappa ned i lokalen finns kök, konferensrum och relaxavdelning med bastu.
Butiksyta: 189-203 m2
Renoveringsår: 2014
Våningsplan: 1 av 2
Central fastighet med närhet till det mesta i Örnsköldsvik. Företag i närheten: I fastigheten: Nordic Wellness, ABB, AQ, NCC, Euro Accident med flera. Parkeringsmöjligheter/garage: Gott om parkeringsmöjligheter. Närservice: Gångavstånd till centrum, Fjällräven center samt många bra restauranger. Skyltläge: Bra skyltläge mot Strandgatan.

Till intresseanmälan
KARTA

Strandgatan 8, Centralt Örnsköldsvik

Nyrenoverad butikslokal i den centralt belägna fastigheten Esplanaden.

Fin lokal som är helt nyrenoverad i början av 2018 på 430 m2 uthyres. Har tidigare använts som butikslokal
Butiksyta: 430 m2
Renoveringsår: 2018
Våningsplan: 1 av 3
I hyran ingår: Värme
Central fastighet med närhet till det mesta i Örnsköldsvik. Företag i närheten: I fastigheten: Nordic Wellness, ABB, AQ, NCC, Euro Accident med flera.
Parkeringsmöjligheter/garage: Gott om parkeringsmöjligheter. Närservice: Gångavstånd till centrum, Fjällräven Center samt många bra restauranger. Skyltläge: Bra skyltläge mot korsningen Strandgatan, Viktoriaesplanaden

Till intresseanmälan
KARTA

Viktoriaesplanaden 8, Centralt Örnsköldsvik

Kontorslokaler i mycket centralt belägna fastigheten Esplanaden! Finns ett kontor på 13 kvm. Gott om parkeringsmöjligheter.

Ljusa och fräscha lokaler som är utrustade med allt du behöver för att starta upp din verksamhet med kort varsel. Tillgång till kontoret dygnet runt/året runt. Vi sköter all service utanför det hyrda kontoret. Kontoren är omöblerade.
Renoveringsår: 2010
Våningsplan: 1 av 2
Antal rum: 4,  13 – 13 m²
Teknisk information: Uppvärmning: Ingår. Lokalen kan nås via Bottenvåning. I hyran ingår: Värme, skatt, el. Central fastighet med närhet till det mesta i Örnsköldsvik. Företag i närheten: I fastigheten: Nordic Wellness, ABB, AQ, NCC, Euro Accident med flera. Parkeringsmöjligheter/garage: Gott om parkeringsmöjligheter. Närservice: Gångavstånd till centrum, Fjällräven center samt många bra restauranger.

Till intresseanmälan
KARTA